Jaha...

...och vad händer i mitt liv då. Ja......inte så mycket.
Just nu är stora loppan sjuk och jag och maken har turats om att vabba. Lilla loppan är jätte lycklig för hon får vara hemma. Hon vill gärna vara hemma varje dag. För säkerhets skull snörvlar hon lite varje morgon och säger mamma/pappa jag är nog lite sjuk, bäst att jag får vara hemma.

Har massa saker som skulle behöva inhandlas, tex en ny elvisp, då ena vispen är spårlöst försvunnen, en eltandborste till barnen, men jag kommer liksom inte iväg. Konstigt, när det inte är kläder är det inte lika roligt.....?????

Nästa månad (maj) händer iaf något spännande i mitt liv. På arbetstid tom. Vi tar emot läkaraskultanter på vårt jobb, ST-läkare som skall bli lite bättre på öron, eller specialisera sig. Då ingår ett besök (för ST-läkaren) på barnhörselvården, där vi får presentera vår verksamhet. Inget som jag eller mina kollegor slåss om precis. Men i mitten på månade har jag snabbt och frivilligt anmält mig att ta emot nästa askultant. I två och en halv timme inkl fika skall jag få umås med ......KOSTDOKTORN!!!!!!! Gissa om jag skall ladda med många frågar och givetvis en LCHF fika. Någon som är avundsjuk?????

******************************************
I dag är det valborgsmässoafton. Blir nog lungt i vår familj, då febern inte riktigt släpper taget om stora loppan.

Men alla er andra önskar jag en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sussilusen

Låter spännande det där med doktorn. Hoppas han är snygg också. Krama lopporna från mig.

Postat av: Pillargontanten

Avundsjuk, ja det är bara förnamnet....

Du får berätta allt sen :O)

Postat av: ErikaÖ

avundsjuk: vad tror du?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback