Helg

Då var det helg igen.
Veckan har gått otroligt fort, och jag har jobbat en hel vecka - länge sedan.
Allt är bra med oss, och något mer spännande har jag inte att skriva om just nu.

Ha en trevlig helg!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Att vara mamma...

...har sin charm.
I dag är tredje dagen jag och lopporna tillbringar hemma tillsammans. Förutom en tur till samhället igår, så har vi varit hemma. Ja, vi har tillbringat lite tid ute, men det mesta inne vilket idag märks på mitt ömma och milda sätt mot de små älskade och söta lopporna..... I bland blir det lite intensivt!

Tänkte i alla fall smita undan alla konflikter för att ta en lång och varm dusch - alldeles ensam.
Ungefär två minuter gick det och värmen i badrummet hade precis börjat infinna sig.
Pang, upp slits dörren. Lilla loppan kommer in i ilfart. "Mamma - jag är bajsnödig".
Sedan slänger hon sig ned på toaletten. Dörren på vid gavel och värmen var snabbt borta. En minut senare ligger en "ljuvlig" odör som ett täcke i badrummet och lilla loppan är färdig.
Jaha, sa jag - fick snabbt i schampo och balsam, för att fort slita åt mig ett badlakan och få av det värsta vattnet från kroppen.
Så gick det med den egen tiden.....
Men de är för charmiga de små liven......=).
Nu ska vi snart åka till stora staden för att hämta familjens stora barn.
I kväll ska vi bort på god middag! Mys med en annan familj.
Skall bli trevligt.

Trevlig helg på Er!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Annorlunda vecka

Hej!

Ja, det blev inte arbete 4 dagar denna vecka utan bara - 2!!!!!
Lopporna fick sin andra influensa-spruta i tisdags och båda två fick sedan feber. Så vi är hemma och tar hand om varandra + att jag får skotta lite snö med jämna mellanrum.

*****************************************

På söndag är det en föreläsning i Karlstad som jag har varit lite sugen på - om LCHF. Nu hade jag turen att vinna en biljett, så nu får det nog bli föreläsning. Någon annan som skall dit? Alltid kul med sällskap. Eller någon som blir sugen på att följa med - vi kan dela på priset på en biljett! Hör av er i så fall. En av dem som skall prata heter Monique Forslund och har vägt tresiffrigt. I dag har hon gått ned över 40 kg och är aerobicinstuktör.

*****************************************

I dag skall iallafall jag och lopporna ta en tur till affären. Det är tomt i kylskåpet - iaf på vår mjölkhylla. Har även lovat lilla loppan en semla.


Ha det gott i snöyran!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag

Jaha, då var måndagen gjord! Skönt. Inte min favorit dag i veckan precis. En ofta fullmatad dag på jobbet, med olika möten mest hela dagen. Men nu är måndag den 18 januari 2010 lagd till historien och kommer aldrig mera åter.

**********************************************

Denna vecka återstår 3 arbetsdagar, jag är ledig fredag. Vi skall hem till en barndomskamrat till mig då. Äta gott, dricka gott och sova kvar. Vi har gjort allt tillsammans, växt upp, gått i skola, arbetat tillsammans och rest jorden runt tillsammans. Nu för tiden träffas vi alldeles för sällan. Men vi båda skyller på att det är så en period i livet, med småbarn och mitt i karriären.

**********************************************

Nacken känns så där. Fortfarnde ont. Fick starka värktabletter av läkaren förra veckan. Rean giftet. Illamående, yr och svettig var det enda jag blev. Vägrar att äta de tabletterna och fick idag nya istället. Muskelavslappnande denna gång. Hoppas det funkar bättre. I alla fall så att jag får sova.

Ja, ja - mer tankar och händelser har jag inte att bjuda på en måndag!

Ha det gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hemma

Idag är jag hemma. Har haft väldigt ont i nacken en längre tid, och igår bestämde jag mig för att gå till doktorn. Har inflamation i ett muskelfäste (troligtvis) och är hemma för att vila idag och under helgen. Tar nya tag till veckan igen!!!
Lilla loppan är hemma med mig och vi slappar i soffan.
Stora loppan är i skolan.
*******************************************
I övrigt så är jag arg!!!!!!!
Jag är irriterad på flera föräldrar som har barn på samma dagis som vi har. Bara för att det är kallt ute så tror de att det är fritt fram att låta bilen stå på tomgångskörning under tiden de lämnar och hämtar sina barn, vilket tar mellan 5 - 10 minuter.
Var och varannan morgon när jag lämnar lopporna får vi leta oss fram till förskolans grind genom ett stort vitt moln av avgaser.
Hur tänker man då som vuxen???? Barnen och miljön skiter vi i, bara vi slipper frysa?????!!!!
JAG BLIR SÅ ARG!!!!!!
Undra om jag skall säga något. Är tyvärr lite rädd för att hamna i konflikt! Vad tycker ni?
*******************************************
Denna helg blir lugn.
Vi är hembjudna till en kompis på fika och sedan så vill jag fika med Sussilusen och så behöver jag och Granne E ta en arbetsfika. Hmmm, mycket fika.....

Ha det gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Elpriser och kyla......

Just nu är det lite tråkigt med denna kyla. Vinter i all ära, men temperaturen kunde att få milda till sig lite. För två små loppor börjar det bli ganska långrandigt. Efter ca 1 timme utomhus, så fryser de in igen. Men all energi i deras små kroppar finns kvar och måste bara ut någonstans = inomhus. Mamma inte lika lycklig!!!!

Men just nu är jag nöjd med vårt fasta elpris. Mycket el går det åt,  men jag behöver inte få ont i magen....Känns skönt.

Så var det det där med resa också. Preliminärt så är det beställt. Två veckor till Turkiet i september. Flyger från Karlstad. Får semestern bekräftad av jobbet i början av nästa vecka och om det går i lås så skall anmälningsavgiften vara betald senast torsdag. Gott!!!!!Denna vecka har jag jobbat i fyra dagar och det känns helt OK att vara tillbaka på jobbet igen!
Och nästa vecka blir det hela veckan.

Ha en skön helg!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

2010

Jaha, då var det nytt år.
2010.
Vad kommer att hända detta år?????
Ja, det får vi väl se.
Men en resa någonstans blir det iaf. Det är jag säker på.
Har kollat på massa resor under helgen.
Fast i år får vi ta en lite närmre, och inte lika dyr.
Just nu ligger Turkiet högt upp på listan.
Men vi får väl se.....I övrigt har jag spanat in lite vårkataloger under dagarna.
Har väl hittat en del i HM:s katalog, men det blev en hel del sommarkläder i Thailand, så det får bli lite mindre i år.

Vår lilla eremitkräfta lever och mår bra. Fast vi borde kanske boka en resa till Thailand, så han får komma hem igen....eller vad tycker ni?

Till veckan börjar det lite nyttigare livet, för både mig och maken. Vore inte fel att bli av med lite. Vågen pekade inte direkt nedåt efter resan, för någon av oss.
Så som större delen av detta land, så kör även vi på måndag!!!!!

Ha det gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()