Sista dagen!

Jaha, då har man gjort sista dagen på sitt numera gamla jobb. Trots att jag själv valt att lämna det för ett annat arbete, så var det med tårar i ögonen som jag gick där ifrån. Det finns många kollegor som jag kommer att sakna mycket, och det finns dem jag kommer att sakna inte fullt lika mycket, men så är det väl alltid.
Nu väntar ett nytt jobb imorgon, med nya kollegor. Det kommer nog att bli jättebra tror jag, även om det kommer att kännas lite ovant ibörjan. Men så är det väl alltid, eller?
Man måste våga för att vinna!!!!

Just nu är det Bollibompa (idag igen) och den utslitna mamman får en stund för sig själv, innan hon ska ta tag i konflikterna inför och under läggdags; "Mamma, måset vi sova nu" och "Mamma jag vill inte". Men räkna bara lungt till tio, le och se så där mammamysig ut, så ordnar det sig i dag också!!!

Ha det gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Försöker att få till en bild

Tänkte att jag skulle få in en fin bild på mina barn, men vet inte om jag lyckas...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kul me blogg!

Har precis startat en blogg, och det ska bli spännande. Alla mina kollegor bloggar ju, så jag får väl hänga på. Blir kul att se om det funkar.

Beccaq, hoppas att du vill blogga med mig :)Nu är snart Bollibompa slut, så detta blir allt för nu. Tar lite tid att sätta sig in i allt

Ha det gott!

Kramisar Linda

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()