En lugn lördag

Då så annemira, annzingen och sussilusen - då har jag gjort som ni sa. Jag bokade en tid och åkte till farbror doktorn.
Jag är ju inte helt färdig där, eftersom jag måste tillbaka och ta prover på fastande mage, men doktorn var ändå ganska säker - STRESS!!!
Kanske jag visste det, men inte ville erkänna det, och jag blev både ledsen och lättad under besöket. Ledsen över att han kunde se rakt igenom mig, beskriva mitt liv utan att jag sa något - och när han gav exempel på vad det innebar att ha hus sa han;
Måla om, göra ny garageuppfart och renovera badrum. Tänk vad läskigt det var, för vi gör alla tre samtidigt.
Ledsen blev jag också över att svart på vitt få bekräfta att jag absolut inte vill bli sjukskriven, för enda stället jag kan andas ut på är just på jobbet.
Lättad blev jag däremot över att jag vet exakt hur jag vill leva mitt liv, även om jag inte vet hur vägen dit ska gå till - en det finns hopp.
Måste sänka kraven på mig själv, och acceptera en och annan damråtta. Barnen dör inte av en fläck på byxorna heller.********************************************************************************************

Nog tjatat om det.
Denna lördag har familjen haft en lugn och mysig lördag.
Vi har varit ute i skogen och grillat korv. sedan blev vi bjudna på tårta av Sussilusen som fyllde år idag!!!Sedan fick jag i lugn och ro laga god mat till familjen.
Nu är det bollibompa och lördagsgodis som gäller, så de små lopporna sitter som änglar i soffan.


När de sedan sover är det bara jag, gubben och soffan som gäller!!*******************************************************************************************

I morgon kommer lite släkt på mat, för på tisdag fyller min käre man år!

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Jag borde...

...träna mer.
...tänka på vad jag äter.
...inte tjata så på mina barn.
...inte städa upp efter min man så mycket.
...vara mindre pedant.
...inte jobba så mycket.
...umgås mer med mina vänner.
...göra roliga saker.
...handla mindre kläder, eller nej det är inget allternativ - det skulle bara göra mig mer olycklig.
...ringa mer till mina nära släktingar, som bor lite längre bort.
...och massa, massa annat.

Varför göra jag inte detta?

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Tack!!!

Tack alla oroliga vänner för er omtanke. För at göra er lite uptodate så kan jag berätta att det är ingen läkartid bokad än. Men jag har positiva nyheter.
Knölar i underarmen har var och varannan person tydligen, och enligt vad jag har hört är detta fettknölar. Ganska logiskt att det finns sådana på min kropp!!!!

Magen mår bra, så den behöver jag inte fundera på längre.

Huvudet däremot, mår inte bra. Har värkt konstant i två veckor nu, och inga tabletter hjälper. Märker att det påverkar mitt humör + att jag blir väldigt trött. Men jag har lovat min man att ringa doktorn till veckan om det inte blir bättre. Så på onsdag eller torsdag riger jag kanske rådgivningen och så får jag rådet att ta två alvedon och gå och lägga mig. Men då har jag i allafall ringt!!!I övrigt så har jag kollat med mitt jobb om det passar med en restresa under vecka 43, och det såg ljust ut. Så även för maken. Så vem vet, det kanske blir sol och bad under den veckan!!!
Men tack kära vänner för att ni tänker på mig och för att ni bryr er.
Förresten så har sussilusen lovat att ta hand om min huvudvärk åt mig - hon tar nämligen min man, -så var det problemet löst också!

I morgon är det hörseltest och återkontroll av rören i stora loppans öron. Tråkigt nog har hon redan tappat ett rör. Får se hur det går!!

Ha det gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Trött idag...

Oj, vilken trevlig fest vi var på igår. Känns dessvärre lite tungt idag, men det kostar att ligga på topp.

Några grannar på gatan gick nämligen och gifte sig i hemlighet i somras, och igår blev vi grannar bjudna på en liten bröllopsfest.
Det var mycket skoj, och massor, och då lovar jag massor, med god mat. Grekisk mat som smakade helt underbart. Gott vin och annart drickbart fick vi också.

Vi överraskade brudparet lite med ett litet program, bestående av sånger, lekar och telegram. En mycket lyckad fest som fortsatte långt efter det att jag och min man lämnat den.

Vi arma stackars småbarns föräldrar gäspade ikapp strax efter midnatt, och jag kände mig riktigt tråkig när vi tackade för oss och gick hem. Men, men - vår tid kommer nog snart igen!
Vi sov gott idag iallafall, när huset var barntomt!!!!

Idag går det som sagt segt, men lite nytta ska vi nog få gjort. Just nu målar vi dörrar på vårt hus. Så snart är målandet färdigt, då ska vi lägga sten!

Ha en bra arbetsvecka!
//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Nu skäller de på mig..

..igen, för att jag inte bloggar.
Men hjälp, jag hinner inte med. Just nu är mitt liv ett kaos. Jag jobbar 100 %, känns som mer ibland. Jag läser på 50 %, jag är fru, jag är mamma och jag är fet!!!! Få ihop den ekvationen ni!!!!

Jag skulle behöva jobba mindre, plugga mer, vara mindre fru = städa, tvätta, dikska samt ta hand om mitt 35 åriga barn!!!. Jag skulle behöva vara mer mamma. Göra logopeduppgifterna med stora loppan, laga mer variationsrik mat, dra med tandtråd på barnen, göra utflykter etc. Jag skulle behöva äta mindre och röra på mig mer. Men allt blir bara fel!!!!!!
Just nu känner jag mig låg och världelös!!!!

*****************************************************************************************

I övrigt så var två dagarskurs i Stockholm jätte bra. Bra föreläsningar, intressanta kontakter och SHOPPING!!!! Fick knappt ihop väskan på hemvägen!

*****************************************************************************************

Gå till doktorn borde jag göra också. Har två knölar i ena arnen som växer och blir större. Någon kunnig som kan tala om vad det är, så slipper jag doktorn.
Har haft mycket ont i magen och ont i huvudet på sistone. Någon som har diagnos på det också, så slipper jag ytterligare ett besök.
Har en visdomstand som skall dras ut också - har tandläkaren sagt. Fast jag har inga problem med den, men det är hål i den och ingen idé att laga. Dyrt och tråkigt tänker jag då!!!!

******************************************************************************************

I dag har jag en plugg dag. Och ikväll ska jag till badhuset och träna.
Alltid något!

Ha det gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()