Ett löfte

Ha, jag lovade beccaQ en söndagsblogg - så här kommer den.

Som vanligt har det varit en allt för kort helg, med allt för mycket att äta och allt för lite motion. Har insett att jag har stängt in min kropp i en medelålders kvinnas kropp. Tänk så dumt!!!!
Det dallrar och har sig och rör sig och veckar sig lite över allt - och trots detta så känner jag ingen ork att göra något åt det????Synd att Anders Zorn inte finns längre, annars kunde jag ta jobb hos honom. Ligga på en säng, lite lätt klädd och käka praliner. Hmmmm, ungefär vad jag gör idag, fast det är min soffa jag ligger på!!

Min stora loppa satt och tittade på vårt Kellogs special K paket en frukost och utbrister plötsligt. "Titta mamma vilken fin bikini. En sådan skulle du kunna ha - fast lite större...."
Hm... vad säger man... Barn är ju ärliga - eller???

NÅGONGÅNG, I NÅGOT LIV, NÄR TIDEN RÄCKER TILL OCH BARNEN INTE BEHÖVER FULLT SÅ STOR TILLSYN, SÅ LOVAR JAG ATT GÖRA NÅGOT ÅT DETTA!!!

Annars så har helgen bestått av marknad i nysäter, där jag fick kramas och skvallra lite med beccaQ. Fick också träffa mamma Q och pappa Q. Trevligt!
Och nu åker beccaQ på reseledar skola. Kommer att sakna dig hjärtat!!!Jösses vad det suger i min lilla restarm. Om min käre make bara skulle säga ja, så satt vi på ett plan igen om  ca tre veckor. Har redan kollat platser, priser, avgångar etc.

I dag har jag haft rensning av sommarkläder i barnens garderober, samt inventering av vad som behöver köpas in inför vintersäsongen. Var både positivt och negativt. Positivt i den bemärkelse att jag får shoppa...

jaha, det var allt för denna veckan.
Nu till veckan som komer åker jag på kurs till Stockholm i två dagar. Skall tillbringa två dagar på Huddinge universitets sjukhus. Och en kväll i city - och då blir det SHOPPING!!!!!

Ha en bra vecka.
Och beccaq - trevlig resa och lycka till!!!

//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Lugnet...

Oj, vilken skön helg vi har haft. Vi har tillbringat den i vår fjällstuga. Och vi har bara haft familjemys och fint väder. Det har varit jätte härligt och nu är vi utvilade, iallafall tills jobbet börjar imorgon.I morgon ska jag besöka Annemiras "hemstad" för ett möte på deras skola. På hemvägen har beccaq lovat att bjuda på en kopp te. Och kanske lite skvaller????Annars så börjar träningen på allvar denna vecka. Har bokat in ett spinningpass. Men jag fasar lite. Har fått problem med min svanskota på sistone. Har haft en del problem sedan jag fick barnen, men det har tilltagit. Om jag sitter för länge, eller om jag cyklar så får jag väldigt ont. Undrar hur det ska gå under ett spiningpass... Trodde att min välvaderade rumpa hade någon typ av inbyggt skydd....Nej, nu är Bollibompa snart slut, så ha en trevlig arbetsvecka!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Semestern är slut....

Ja, då var det slut på semestern, och sommaren också känns det som.

I går hade vi gatans årliga kräftskiva, och det var mycket trevligt. Många glada grannar, god mat, vin och sång. Men förståndigt nog hade jag förnuft att lägga mig i tid, och dagen idag har varit riktigt bra. Har fått mycket gjort.
Till och med motion!


Så, imorgon är det Måndag, jobb igen, ny termin och helt enkelt EN omstart. Dags att jobba bort lite kilon från den runda kroppen. Förstår inte hur de hamnat där???? Varför fastnade de på just mig??? Vem har tvingat i mig all mat, för jag kan ju inte frivilligt ha gjort så här. Nej, det har varit under tvång - jag lovar.

Men nu ska det bort, och nu har jag sagt det offentligt, så då är det på riktigt.
Vecka 35 startar träningspassen i badhuset och fram till dess får jag hanka mig fram här hemma!
Nu j..lar!


Ha det gott!
Vi ses!

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Det var ingen...

....som nöp mig i rumpan. Men jag kan inte gå hem för där är jag redan.
Hemma hos mig är även allt regn och en hel massa PMS!!!!!!


Vad ska jag ta mig till!!!!

Jag kommer snart att dö av uttråkning. Det är helt säkert, tror jag. Jag har tom vikit kallsongerna i min mans byrålåda!!!!

HJÄLP!!!!
Vad ska jag göra!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tråkigt!!!

Jösses vad jag har tråkigt.
Visst, jag har semester, jag får umgås med min familj och vi har massor av tid för varandra. Varför vara gnällig då????


Jo,för det första så bara regnar det. Vi har massa roliga och jobbiga måsten som behöver göras ute på vår tomt. Men hur kul är det när alt är blött och lerigt!!! I går trotsade jag regnet och klippte häcken. Oj vad blöt jag blev....
I dag rotsade jag regnet och gråvde bort en rabatt. Oj, vad lerig jag blev.
Tom de annars så glada och tacksamma barnen har tröttnat. De flesta DVD-filmer är avklarade och meningen "Mamma vi har ingenting att göra" känns som om den har hakat upp sig...Restresor har jag spanat på, men de är fortfarande för dyra.
Resa till Danmark har jag kollat på, resa till Göteborg, resa till Kolmården etc etc etc. Men när bara boende går på tre till fyra tusen för ett par dagar, och sedan allt som kommer till, då räcker det inte. Kanske får nöja mig med den resa till Korfu och den vecka i Dalarnasom vi haft. Men jag vill inte.....
Just nu känns det precis som om "ingen nyper mig i rumpan så går jag hem snart..."


I Frdags var vi iallafall på Packmopedsturnen. Det var mycket trevligt och bra musik.


Ja, ja vad sägs det; efter regn kommer solsken.....


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hemma igen!

Jaha, då var man hemma igen. Kurs i två veckor känndes långt, men jag lovar att det var det inte!!!!! Det var kul, intensivt och jobbigt. Och lite varmt också.
Men jösses vad vackert det är i Dalarna.Ja, och massor av teckenspråk har jag lärt mig och trevliga människor har jag träffat. God mat har jag ätit och en del promenader har jag hunnit med.
Sedan har jag givetvis SHOPPAT!!!!! Massa nytt och fint!!! I min favorit affär.Nu är jag iallafall hemma igen, och det är skönt.
Nu är det semester i två veckor som gäller.

Jag har också bestämt mig för att lägga bloggandet lite åt sidan för en stund. Har inte tid och känner att jag inte har så mycket att skriva om. Men när man minst anar så dyker det kanske upp ett inlägg.
Någon dag när jag har jätte mycket tid så lovar jag att jag ska spana in era bloggar, men just nu varken hinner eller orkar jag.
Tar data ledigt fram till jag börjar jobba! SKÖNT!!!!

Ha det gott alla, och sköt om er!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()