Tillbaka - tror jag?

Tänkte slå till med ett litet inlägg igen. Har haft timeout från dator, shopping, omvärlden m.m. Har varit skönt. Har haft mycket funderingar i huvudet på sistone och det tar tid att få allt på plats, om man någon gång får det. Men tack alla underbara vänner för uppiggande samtal - det värmer när man känner sig liten i världen.
En kram till er.
Just nu är jag och barnen hemma och är sjuka. Lilla loppan var dålig i helgen, när vi var i Branäs. Stora loppan och jag blev dåliga där och är fortfarande. Och klart man blir rädd när influensa symtomen radar upp sig och alla däckar. Men just nu är vi alla lite piggare även om vi inte ropar hej än.

Jag har iallafall bestämt mig för att jag skall vaccinera mig. Eftersom jag jobbar inom sjukvården kommer väl vi också att prioriteras före en del andra.
Vi hade bestämt oss för att vaccinera barnen men både jag och min man tvekade när det gällde oss själva. Då sa läkaren i vårt team till mig "Om du inte vaccinerar dig är du farlig för dina barn och utsätter dem för en stor risk. Nu är dina barn ganska små, men hade de varit tonåringar så är du en idiot till förälder om du inte vaccinerar dig". Och så var det beslutet fattat. Tänk vad ofta man enbart tänker på sig själv....

**********************************************************************

LCHF maten går det bra med, men vågen står fortfarande still. Skit tråkigt. Däremot har 4 cm i midjan försvunnit. Alltid något.


Nej, nu ska vi kurera oss, jag och lopporna. Från både sjukdomar och funderingar (gäller mig).

//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()