En ny fredag

För ett tag sedan var jag en söndagsbloggare - men nu har jag bestämt mig för lite variation och helt spontant blivit en FREDAGSBLOGGARE. Lite variation skall ju sätta guldkant på livet har jag hört.....

En fullmatad vecka har passerat, och det ska bli SÅ skönt med helg. Våra badrumsmöbler kom inte som utlovat denna vecka. Nu håller vi tummarna för nästa vecka.

Möbler till vardagsrummet är däremot inköpta + beställda. Nya TV-bänkar är inköpta och ett barbord + 4 stolar är beställda. Nu vill jag ha ett nytt soffbord också.
Ingen som behöver en TV-bänk och ett soffbord. Börjar bli lite trångt i förrådet. Hela lilla loppans gamla rum står där oxå!!!

*************************************************************************************************************

I dag hade vi en utbildningsdag på vår jobb och jag är med i fortbildningsgruppen, så jag hade varit med och satt ihop programmet. Lite pirrigt att få till något som passar ca 50 personer med lite olika proffession.
Vår huvudföreläsare hade jag bokat. En 31 årig kille som heter Jonas Helgesson. Han kommer från Malmö, har skrivit en bok, sysslar med stand-up commedy och föreläser. Och så har han en CP-skada.
Jag har läst boken och bara älskade den (Grabben i kuvösen brevid).


Och jösses vilken succe han gjorde. Han föreläste om motivatio och konsten att lyckas i livet trots att man inte heter Madonna. Blandat med mycket humor. Ja, det var verkligen jätte bra.
Så det blev en mycket bra dag, och nu känner jag mig lugn och avslappnad.


Han berättade att hans mål under 2009 är att bestiga Kebenekaise. Och jag är helt övertygad om att han kommer att göra det.
När han når toppen skall han ringa ett enda samtal. Gissa var?????
Till FÄRDTJÄNST!!!!!

****************************************************************************************

Nu är det dags för Let´s Dance.
Så trevlig helg på Er!

//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks ()

Ny fredag

Kan inte påstå att jag är så intresserad av att blogga nu för tiden. Har inte direkt något kul att förmedla.

Lilla loppana rum är klart och JÄTTE fint. Shoppade loss på IKEA förra helgen, så nu är allt nytt. Gissa om hon blev glad när det var klart.

Badrumsmöblerna skall enligt besked komma på måndag eller tisdag. Så då blir även badrummet klart. Skönt.

I helgen har vi ett barnkals att gå på, annars blir det en lugn helg. Så Sussilusen, jag behöver motioneras!!!!!?Let´s Dance i kväll och melodifestival i morgon.

Så, roligare än så är inte mitt liv just nu!
Men jag är nöjd, för ALLA i familjen har varit FRISKA hela veckan!!! Det ni!


Ha en trevlig helg!

//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Fredag

En vecka har åter passerat, och det väldigt fort.
Har varit på fackligt årsmöte denna vecka och är numer sekreterare i vårt förbund. Fick då även kvittera ut en bärbar dator som ingåt i det uppdraget, så nu har jag ny jättefin dator. Fåfängt, men kul.

Lopporna har varit på dagis denna vecka, KORS i taket!!!!

Färg och tapeter är på plats i lilla loppans rum, så nu skall det fixas lister under helgen. På söndag bär det av till IKEA för ny säng, skrivbord, stol, bokhylla, matta, lampor m.m. Det kommer att bli så fint!!!!

Så det har varit en bra vecka, där vi har fått mycket gjort. Nu väntar en aktiv helg där jag hoppas vi får ännu mer gjort.Trevlig helg på Er!!!
//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Uppdatering

Mitt bloggande har inte varit min första prioritet på sistone, så jag tänkte köra en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv. (Låter som om jag hade ett väldigt spännande liv.....?)


I går var vi i Vänersborg över dagen. Min systers man fyllde 40 år och deras dotter fyller 10 i dagarna. Egentligen skulle vi sovit kvar men stora loppan fick ÅTERIGEN feber som satte stopp för det. Trevligt kalas, god mat och alltid kul att träffa sin syster med familj.
I Vänersborg var det VÅR! Jösses, att två timmars bilfärd kan göra sådan skillnad. Det fanns ingen snö, alla gick i vårjacka och tennisskor. Gissa om jag blev avundsjuk. Jag vill bli av med snön NU!!!!


Vi hann en snabb sväng till Överby köpcentrum, och det blev en promenad/löpardress för mig + nya gåstavar.


Väl hemma blev det melodifestivalen. Ingen höjdare, men vi satt där och såg hela programmet.


Båda lopporna har som sagt lite feber fortfarande och jag får snart ett bryt på detta. Vi är inne på tredje veckan nu!!!!

När det gäller vår renovering så väntar vi just nu på möbler till badrummet. Handfat, spegel och hyllor. Sedan är det klart! Badkar och toalett är redan på plats, och barnen badar för fullt.

Tapeterna är nedrivna i lilla loppans rum. Tapeter till en fonvägg är beställda och målas ska det börjas med i kväll.  Hennes möbler är utspridda i hela huset, phu!!!!
När dessa projekt är färdiga, så blir det dags för lite förändring i vardagsrummet.

I övrigt så har jag läst ut både Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden. De har varit underbart bra. Nu ska jag ge mig i kast med den sista, Luftslottet som sprängdes.
En bra film har vi hunnit med på sistone också, Patrik 1,5. En mysig film som jag kan rekomendera och vill nån låna så finns den här.

Avslutningsvis vil jag hissa min kära mor. Hon är vår räddning när barnen är sjuka. Hon ställer alltid upp och hon tar sig an sina barnbarn på ett underbart sätt. Hon tar med dem på roliga utflykter och lopporna älskar henne.
Tack kära mamma för att du är så underbar!!!!!!


Ha det nu så bra!
Kram Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()