Dålig mamma...

Usch, hur kan man bli så fruktansvärt arg på någon/några, bara önska dem dit pepparn växer, vilja flytta ifrån dem etc etc etc, för att i nästa sekund känna hur hela hjärtat snörps ihop av en enorm stor kärlek till samma varelser??????

Just nu är mitt liv en känslomässig bergochdal-bana och två loppor sitter i första vagn och lever fan. De bråkar, tjafsar, tjatar, skriker, gråter, gnäller och jag vet inte vad. Men sedan helt plötsligt så säger de "Mamma du är fin" eller "Mamma vi älskar dig". Och tittar på mig som bara de kan.

Är jag en dålig mor som kan växla så i mina känslor eller är det fullt normalt???? Inte vet jag, men tröttsamt är det just nu!

Sedan har jag en stor depression som jag själv orsakat. Jag är FET, FET, FET!!!! Och klarar inte av att ta tag i det som jag borde. Snack om att vara misslyckad!!!! Och just nu gnager detta inne i mig och tar upp större delen av min tankeverksamhet. Känns som det just nu håller på att ta knäcken på mig. Och hur svårt kan det vara att få lite diciplin på sig själv???? Ja, fråga inte mig - jag tycks ju inte  reda ut denna fråga.Ha en trevlig dag

//Fettot Sunlinda tillika dålig mor

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Utökning av familjen...

Ha, idag har vi blivit med kanin. En söt liten boll.
Rasen heter Lejonhuvad kanin.
Färgen heter Siames.
Ser ut ungefär så här...
Se hela bilden

Han heter Sandåsens Findus (Vi säger Findus) och är nu mer familjens charmtroll. Han är två månader och SÅÅÅ söt.

//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lite vår

Är ju inte så aktiv på bloggen längre, det blir lite långt mellan inläggen. Men det var lite tråkigt att se en bild med snö på varje gång jag så bloggen, så jag tänkte förse min sida med en lite "vårigare" bild.Sedan senaste inlägget så har vi varit en tur till i Branäs. Snö fanns det i backarna, men föret fungerade på morgonen, sedan var det en enda sörja.

Lilla loppan har hunnit bli 4 år. HIPP HIPP HURRA!!!!Nu ska vi röja i förråd och garage - så då kan jag lova att vi har att göra.......

Ha det gott!
//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Jag lever!

Nu Beccaq har det passerat två fredagar, men jag chockar med ett litet inlägg en lördag...

Jag har faktiskt varit på resande fot en hel del, och sedan haft mycket kontorsarbete på jobbet, så datorn har inte varit något jag har prioriterat hemmavid.

Förra veckoslutet tillbringade vi i Branäs. Det var SÅ skönt. Skidåkning och god mat i massor, tillsammans med goda vänner.


Här är vår stuga!

Denna vecka har jag varit på utbildning i Falun i två dagar. Inressant och lärorikt, men jobbigt.
*******************************************************************************************************

Hemma i huset har en del badrumsmöbler hamnat på plats. Vardagsrummet är färdigmöblerat, lite tavlor o en lampa saknas. Skall inhandlas inom det snaraste.

I går hade vi en trevlig invigning av barbordet i vardagsrummet, tillsammans med Sussilusen och hennes man. Tack för trevligt sällskap!!!!!

I dag kommer BeccaQ och tömmer vårt förråd på lite möbler och andra bebisprylar, för det finns något litet i hennes mage....mysigt.
********************************************************************************************************

I dag njuter jag av det underbara vädret i ensamhet och det är helt underbart. Lopporna är hos farmor och maken är ute på Vänern och fiskar. Premiärturen för i år.
Så gissa om jag har det skönt!!!!!!!

Just nu är jag dålig på att blogga, även dålig på att läsa andras bloggar samt att kommentera. Nu har vårkänslorna tagit överhand och jag umgås hellre med mina vänner in real life!!! Nu får bloggar och datorer lämna utrymme för annat, så vi ses när vi ses!

Ha det gott!
//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()