Då var det över!!!

Nu har jag arbetat hela sportlovsveckan (är ledig i morgon fredag) och det har gått både bra och fort. Så nu är jag åter ifas och nöjd igen.
Denna helg blir en lugn helg. Ska på barnkalas på söndag. På en bondgård. Och vi ska vara ute. det blir spännande. Kanske både kossor och traktor.Annars får vi väl se vad melodifestivalen har att bjuda på för skandaler denna gång.
Ha en bra helg, alla där ute.

Kraaammmm

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Inget sportlov....

För snart en månad sedan bytte jag jobb. Nu vill jag byta tillbaka. Fast bara denna vecka som kommer, vecka 9 för då hade jag fått sportlov nu och varit ledig en hel vecka. men, men jag ska vara ledig på fredag iallafall.

I går var det melodifestivalen igen. Katastrof igen!!! Varför gick Patrik Isaksson inte ens till andra chansen. Ta bort operafia istället. hon kan fortsätta att sjunga i duschen.

Ja, ja nu får vi se vad det blir för skit nästa vecka.

Ha det gott alla ni som har sportlov!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bättre dag!!!

Allt blir så bra med en kram.
Tack Storsan.
Man blir glad av Storsans blogg oxå. Den är kul!!!!!
Ha det!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En låg dag....

I dag är ingen bra dag.
Jobbet - kul.
Träning - OK.
Hemma - Tja...
Varför är män och kvinnor så olika?
Varför känns ingenting bra idag?
Hoppas det blir bättre imorgon....
Hej då!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Vänersborg

Då har vi tillbringat en helg i Vänersborg, och det var trevligt. Samlade allt mitt mod, hällde mig i baddräkten och gjorde éntre på Vattenpalatset. Det gick bra, och barnen höll mig sysselsatt hela tiden - så jag hann inte tänka. På eftermiddagen fick jag sedan min belöning = shopping!!!!

Sedan var det schlager skräll på kvällen. Vi som satt samlade höll på "bröderna" och Johnsson & Häggkvist, och vi blev förvånade när de "bara" gick till andra chansen. Det gjorde inte så mycket att carola gick dit, men ANDREAS JOHNSSON!!!! Jösses vilken snygg människa och vad han sjunger bra. Har hållit på honom i många år nu!!!

Skulle sedan se "Se upp för dårarna". Har länge velat se den filmen. Gissa vem som somnade när det var 30 min kvar!!!! Orutinerat, eller hur? Närmre katastrof. det vrsta var att alla andra redan somnat - så ingen kan berätta slutet.  Storsan, vad hände igentligen???

Ha det gott!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Så passerar en vecka av vårt liv, och kommer aldrig mer åter...

Jaha, då har snart en ny vecka passerat och det är dags för helg igen. Hur kan tiden gå så fort. Jag fyller fortafrande mina dagar med att lära mig så myckt som möjligt om mitt nya jobb. På kvällen känns huvudet så tungt och fyllt, så jag tror inte att det ska få plats mer. Kanske kan bero på annat....?

Annemira och Storsan hotar mig. De säger moohaaaa, bara för att de inte kan lära sig teckenspråk. Har bakvägen fått reda på att annemira tar hjälp av beccaq. Aja baja!!!
Så jag säger bara mooohaaaa på er själva. När ni minst anar det så dyker jag upp. så det så!!!

I helgen blir det besök hos min kära syster med familj i Vänersborg. Hon har till barnens stora glädje bestämt att vi skall till Vattenpalatset. Barnen så glada - mamma mindre glad. Min baddräkt har ju krympt och låren är blekare än en död. Hujamejen! Det är tur att jag redan är gift, så jag inte behöver tänka på den biten också. Och när mannen får se dessa omnämnda delar så kan jag alltid släcka lampan och säga att det är fel på hans känsel, när han har fått för sig att det är ett stort köttberg som hamnat i sängen. Kan han inte känna att jag har samma kroppsstorlek som Cindy Crawford???? E han dum på riktigt, eller?

Om någon vet vart man för en billig penning kan hyra en "ihopdragande" våtdräkt, så hör av er - annars Vattenpalatset - varning för på lördag kommer jag.

Ha en trevlig helg!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tussilago

Nu är våren här, för i söndags plockade jag vårens första tussilago..
Någonstans känns det som det är lite fel, men jag blev glad ändå!!!

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Godis

Hur kan man äta så mycket godis utan att man märker det?

Har två barn som varje lördag, precis som alla andra barn, får lördagsgodis. Ofta inhndlas detta godis redan på fredag, och då hinner mamman äta i bilen på väg hem (då är barnen inte med). Väl hemma packas alla varor upp och då är barnen med. Får de trots sitt tjat och sitt sug något godis? NEJ, det är INTE lördag idag säger mamma. När de sedan har somnat på kvällen, vem är då i skåpet och rotar i påsen? Inte jag inte.....eller var det jag?

image341

Sedan kommer så äntligen lördag, och de glada barnen får godis. På kvällen somnar de igen, och vart tar då det kvarvarande godiset vägen? Förstår inte detta. Någon som sett en godistjuv hemma hos oss?

Idag känns mina kläder lite trånga. Undra om de är nytvättade?

Hej då!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Schlager...

Jaha. Då har första schlager deltävlingen gått av stapeln. Ingen höjdare, men de fyra låtar som tävlar vidare var väl ändock det bästa kvällen hade att erbjuda. Jag och mannen jag är gift med tröttnade efter ett tag och spelade yatzy istället. %¤#%&& mannen vann två gånger i rad sedan ville inte jag spela mer. Gick sur och la mig i stället.
Annars har radion gått varm med RALLY  hela helgen. Jag hatar rally.... Nu är det snart slut för denna gång. Tur. Jag vill bara se Becca köra rally. Hon är min rally-idol och rally-prinsessa. HEJA BECCA!!

Nu är det snart måndag igen. Undra vad jag lär mig på teckenspråk denna veckan. Vill lära mig och säga "Storsan din gamla norrlänning" :)

Ha det gott!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Då var det inte måndag längre!!!

Storsan och Annemira gnäller på mig. Det är tydligen inte måndag längre. Men hur ska jag hinna med???? Gissa om jag är trött efter denna första vecka på mitt nya jobb. Det är mycket, men det är kul - och jag har lärt mig massor! Jag kan nu mera säga "Hästen heter lilla gubben" på teckanspråk. Det ni!!! Det kan inte Storsan eller Annemira, men gnälla kan ni  .....
image339

Jag kommer nu kopiera tre figurer från Storsan så får ni gissa vem jag är

image346

Ledtråd är att jag är inte man och jag är inte hårig!

Ha det där ute!
Kram Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Då var det måndag igen!

Jaha, då var det måndag igen och väckarklockan väckte mig barskt i morse.

image341Efter en stunds konfererande med mig själv beslutade jag mig för att inte "försova" mig idag heller. Under mina 35 år har jag aldrig vågat att göra det, men man vet aldrig....

Har återigen haft en bra dag på mitt nya jobb. Träffat allt för många kollegor som jag inte kommer i håg namnet på. Pinsamt!!! Men några kommer jag nog hälsa på flera gånger i tron att jag aldrig sett dem tidigare. 
Vi blev bjudna på semlor idag  = inte GI, aj då!!! Men gott var det.

Nu sover barnen och mannen är borta så = lugnt och skönt!!!
Lite TV och slappande.

Ha det alla där ute! 

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Första dagen!

Då har jag gjort första dagen på mitt nya jobb, och det var trevligt. Mycket lugnt och alla var så trevliga. Fick tom en blomma på mitt skrivbord, där mina kollegor hälsade mig välkommen, gulligt eller hur? Och de har redan lovat att jag ska få ta hand om besöken till de barn som bor på den ort där mitt gamla jobb ligger, så att jag kan hälsa på, BRA VA!!!

Nu ska jag och min man ha filmkväll i soffan, han ska käka chips och dricka öl, jag ska äta rostade kikärtor och dricka vatten.....öh klarar jag det????

Ha det!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()