Löv

Jösses vad mycket löv jag har krattat idag. 7 skottkärror innan jag ens började på tomten. De låg i drivor på gatan mot våra slippers och vår häck, och snabbt insåg jag att jag var tvungen att börja med dem för annars hade en vindpust placerat dem på vår tomt. Men det blev ett gott träningspass.



Massa pappor har vi uppvaktat också. Stora loppan och min man åkte och uppvaktade barnens farfar. Lilla loppan och jag uppvaktade barnens morfar. Och så har vi givetvis uppvaktat familjens far med allt från frukost, lunch, middag, presenter, teckningar m.m. Nu har vi bara den hemmagjorda glassen kvar. Den skall avnjutas lite senare.  All mat och glass är hämtat från mina LCHF-kokböcker och det har varit mycket uppskattat. Kul!



Denna vecka blir det mycket jobb och långa dagar. Lopporn är inhyrda hos mormor en natt tom. Jag skall till Stockholm hela torsdagen på föreläsning på Huddinge universitetssjukhus. Men några timmar på stan hinns med innan tåget går hem igen.




Ha en bra vecka!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: ErikaÖ

Blev glassen god?

Postat av: Pillargontanten

Jag vill också veta, blev glassen god?

Vilket recept använde du?



Postat av: Sunlinda

Glassen blev enligt mig inte god, men då är jag heller ingen glassälskare. Min man som är glassälskare sa att den var OK, men inte mer. Receptet var från "Från mitt Kök" (Anna -vägen från 137 kg). Gjorde två smaker, en hallon och en choklad. Inget jag kommer att göra igen.

Postat av: Sussilusen

Det är bäst att fylla på garderoben nu när du har städat ur den. Vad synd!!!!!!!!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback