Hälja!

Efter en mycket lång arbetsvecka, med möten och andra aktiviteter varenda kväll tar vi nu hälja. En helg när vi inte skall göra något, bara skotta antar jag!
*********************************
Och viktväktarna och jag vi myser och är mätta ihop. Och vågen visar redan på minus =).

Ha en trevlig helg!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Viktväktarna

Ja, så blev det. Och i dag bar det iväg. Och vet ni vad, det känndes som om jag hade hittat hem igen. Detta kan jag och nu jä***r kör jag!!!!!!
Jag som vägrar bada i vassen till sommaren!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Snö

Undra om man skulle bosätta sig utomlands en del av året. Är int så förtjust i snö, bara i lagom mängd och lagom länge - ja, sådär som jag vill ha det.
Kanske skulle ansöka om att arbeta på någon svensk skola i Thailand ett tag. Lopporna kan gå i skolan och maken kan knäcka extra som rörmokare. Det skulle va livet det. Och vet ni vad, svenska skolan på Koh Lanta söker lärare inför säsongen 2010/2011 nu...... Hmmmmm

*****************************************
Annars så gör vi som alla nadra idag. Skottar marken, skottar taket och ser på melodifestivalen och OS. Någon som göt något annat?????

Angående vikt är det nog färdigtänkt. VV - here I come!

Trevlig lördag kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ledig

Ledig idag. Lilla loppan o jag är hemma. Stora loppan är i skolan. Vi skottar, städar o tvättar!

Har ju börjat med facebook, men är inte helt säker på om jag gillar det. Visst är det kul att hitta gamla kollegor och klasskamrater och vänner som bor en bit bort, men det var fasligt mycket pyssel och läsande och skrivande och meddelande.... Och för allt som händer så kommer det ett dj**la mail också. Går säker att korrigera, men jag vet inte hur. Och sedan blir det lite jobbigt med alla vänförfrågningar som kommer, som man inte är intresserad av... FB tillhör mitt/vårt privat liv och tex personal på mina barns förskola/fritids vill jag inte ha där. De är jätte snälla och trevliga, men för mig är det viktigt att skilja mellan privat och inte privat. Föräldrar till barn jag arbetar med är samma sak. Måste man vara vänner på FB bara för att man säget hej till varandra i mjölkkylen på ICA. För mig känns det hel konstigt!
Och för att fortsätta och gnälla på FB, måste man se allt som händer på alla andras sidor. Vissa är jätte kul att se och läsa, men alla vill/orkar jag inte se....
Nej usch - FB var nog bara jobbigt!

***********************************

En annan jobbig sak är denna vikt jag bär omkring på också. Börjar mer o mer fundera på viktväktarna igen. Har dock inte kommit fram till något beslut än.... Kanske helgen kan ge lite utrymme till en funderare!

Ha det gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Kram

En kram till alla mina vänner på alla hjärtans dag!


Kan också meddela att vi (Jag och mitt stora barn) nu finns på facebook - efter stor efterfrågan från omvärlden.
Kan ju vara ett kul sätt att komma i kontakt med gamla reseledarkollegor, vänner som bor utomlands samt vänner från min tid i stockholm!

Nu skall vi ut i solen. Såååå härligt väder!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ibland...

...blir det inte som man tänkt sig.
I dag har vi en uppföljningsdag på mitt jobb, där vi skall samlas hela kliniken och göra jag vet inte vad en förmiddag. sedan skall kliniken bjuda på lunch. Vi skulle vara på ett hotell inne i karlstad och efter det tänkte jag ta en liten tur på stan, besöka butiker man inte är in på så ofta.
Alltid trevligt att umgås med sina kollegor under lite annorlunda former och i en annan miljö.

Gick upp i tid, hade tagit fram lite extra fina kläder, dagen till ära. Kammade m ig, sminkade mig och piffade lite mer än vanligt.
Bäddade sängar. Lilla loppan vaknade, så hon blev klädd, kammad och "tandbortsad".
Gick in för att väcka stora loppan, som redan var vaken visade det sig - med MAGONT!!!!! Typ jätte ont.
Vi provar allt. Kissar ordentligt, provar göra nummer två, är du hungrig etc etc. Men nej, magontet är kvar.
Tyvärr utsöndrar nog mamman ganska mycket "nej - inte idag" för plötsligt säger stora loppan (nästan dubbelvikt) "Mamma jag kan nog gå, det kanske går bra..." Mamman får dåligt samvete!!!!
Då kör vi alla frågor; hur onte gör det, känns det något bättre nu, tror du att det kommer gå över. Som om jag 37 år tror att stora loppan 6 år skall kunna ge mig bra svar på det. Alldeles tårögd tittar hon på mig och säger "Mamma, jag vet inte".
Men hjärtat, klart vi är hemma.

Så nu sitter jag här, med en kopp the och en loppa i var soffa.
Men jag är snygg - sminkad och välklädd. Och det är det inte alla som är hemma en fredag förmiddag!!!Ha en trevlig helg!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Aktiv dag!

Oj vad aktiv jag har varit i dag.
Innan klockan var 11 hade diskmaskinen gått, tvättmaskinen, gamla tvätten omhändertagen och jag hade tagit mig igenom högen med stryktvätt. Dammsugaren hade fått en hel del motion och en deg stod på jäsning.
Sedan fick vi besök, och var ute och grillade korv och bröd till lunch. 5 limpor blev också färdiga i ugnen.
Efter det tog vi en härlig promenad i det vackra vädret.
Efter vårt besök åkt hem så satte jag fart med följande:

Yoga
Step up
Slalom
Backhoppning

Vad har ni gjort idag??????

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helg igen

Attans vad fort denna veckan gick. Först var det måndag och sen var det fredag....
Har varit ledig i dag. Tog en tur till staden med lopporna för lite shopping. Handlade en del, men jag lovar - inget till mig.
Väl hemma igen blev det lite bakat och lite städat. Sedan fick jag en kaffe hos granne E. Alltid kul med trevligt sällskap.
Fick låna ett Wii Fit och Wii sports resort av dem, så nu får jag prova i helgen. Spännande att få prova Wii Fit och se om det kan passa mig. Undra om man kan få det på sin friskvårdespeng på jobbet?????

Ha nu en trevlig helg!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()