BRANÄS!!!!!

Here we come!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Oj Oj Oj

Jösses vad tiden har gått snabbt på sistone. Och när man stupar i säng klockan 21 varje kväll, så blir kvällen ganska kort. Därav mitt dåliga uppdaterande. Och så är det detta FB. Jag läser lite här och var, kommer inte riktigt ihåg vart jag läst, glömmer att kommentera och .....Det blir lite rörigt. Förlåt om någon känner att jag visat dåligt intresse, men jag hinner inte med allt detta. Hur gör ni????

***********************************

Denna helg händer inte något. Bara andas lungt och stilla. Men nästa helg så bär det av till Branäs. Skall bli underbart!

**********************************

Viktväktarna och jag är fortfarande kompisar. Jag fick en stjärna denna vecka = -3 kg!!! Härligt!

**********************************

Lopporna har fått melodifestivalen skivan. De spelar Ola, Eric Saade och låten Idiot på repeat. Ibland går jag in och ändrar till Calle Moareus. Då blir det ramaskri......

**********************************

Jaha, mer kul händer inte i mitt liv just nu.
Planerar förresten en långresa till vintern 2011. Vi åker ju till turkiet 2 veckor denna höst, men 2011 är målet 2 månader i Thailand + kanske Malaysia. Någon som vill med???

Ha en trevlig helg!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Läs och gråt

Jag länkar på min sida till en blogg om en tjej som heter Anna och som har cancer. Har följt denna blogg ett tag och insett hur hastigt livet kan ta andra vägar än man tänkt sig. Ibland har hon skrivit själv och ibland hennes man. Nu är hennes resa slut eller nästan slut, och familjen har samlas för att finnas hos henne till slutet. Så har ni en stund över, ta fram en näsduk och klicka er dit och läs. Glöm sedan inte att livet är skört, och ta vara på det här och nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Sportlov

Vilket underbart sportlovsväder det har varit. Och jag fick nästan en hel ledig vecka, som bara skulle ha varit en halv.
Jobbade måndag, sedan var lilla loppan sjuk tisdag, onsdag o torsdag. Och i dag var vi lediga.
Och min kära far har hjälpt mig en del, så att jag har kommit ut på promenader i det fina vädret. Tack och bock!

***********************************************************

I kväll har stora loppan varit på discokalas. Hon var lite pirrig innan de åkte, och nu är maken och hämtar henne. Är det nu det börjas tro......

I morgon blir det badhuset på förmiddagen och sedan skall båda lopporna på kalas på eftermiddagen.
Och på söndag kväll skall de till mormor och morfar för att sova där. Barnomsorg och skola i kommunen har stängt på måndag, så vi behöver barnvakt - och vem ställer upp om inte världens bästa mormor.
 Och då får jag och maken en kväll för oss själva. Antar att vi somnar i en varsin soffa framför TV:n.....

Ha nu en härlig helg!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()