Fredag

En vecka har åter passerat, och det väldigt fort.
Har varit på fackligt årsmöte denna vecka och är numer sekreterare i vårt förbund. Fick då även kvittera ut en bärbar dator som ingåt i det uppdraget, så nu har jag ny jättefin dator. Fåfängt, men kul.

Lopporna har varit på dagis denna vecka, KORS i taket!!!!

Färg och tapeter är på plats i lilla loppans rum, så nu skall det fixas lister under helgen. På söndag bär det av till IKEA för ny säng, skrivbord, stol, bokhylla, matta, lampor m.m. Det kommer att bli så fint!!!!

Så det har varit en bra vecka, där vi har fått mycket gjort. Nu väntar en aktiv helg där jag hoppas vi får ännu mer gjort.Trevlig helg på Er!!!
//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: beccaQ

Hjälp!!! Gud jag blir trött bara jag läser ditt inlägg... Visserligen håller jag ju på som bäst själv med å plocka å plocka å plocka å läsa samtidigt.Kramis

Postat av: Sussilusen

Kul att göra iordning ett rum sådär. Mitt fackliga möte är på torsdag men någon post blir inte aktuell för mig i nuläget, men det ska bli god mat och ett roligt lotteri.

Postat av: Sussilusen

Var har ni varit hela helgen?. SAABen är borta och det är alldeles mörkt i huset. Du måste rapportera till mig INNAN du åker. Jag blir så bekymmrad (det betyder nyfiken) annars.

Postat av: Sussilusen

Tusan, jag kom på det. Ni skulle ju till IKEA och där har de sängar så det var lika bra att ligga kvar, eller hur? Hur dår det annars? Trögt skulle jag vilja säga. Jag meddelar när stjärnan lyser!!! (just nu med sin frånvaro)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback