Måndag, måndag, måndag

Varför känns det så ofta som det är måndag???? Är det fler måndagar i almanackan utan att vi märker det? Tror att det sitter en liten jäv.. och smyger in lite måndagar här och var, och byter ut dem mot fredagar, lördagar och söndagar.
Fredag är absolut min favorit dag. Tänk ferdag eftermiddag och man vet att man har hela helgen framfö sig. Oj, oj, oj vilken härlig känsla.
Helgen som var skred förbi utan värre eskalader. Lite shopping, lite städning, lite tvättning, lite promenader och lite barnkalas. Det blev kossor men ingen traktor på kalaset. Och korvgrillning och fågelholks-byggning. Mycket trevligt kalas. Men barnen var supertrötta efteråt. när vi kom hem ca 14. 00 (hade varit borta i 3 timmar) tog stora tjejen på sig nattlinnet och trodde att det var kvällen.

Melodifestival var det också. Och nu är man beredd på vad som helst. ingen skräll denna gång, men jag gillar inte Linda Bengtsing - så hon kunda ha kvittat. Gillade däremot de fyra tjejerna (Calaisa) som inte gick vidare. Synd!!!

Ha nu en bra arbetsvecka.
Vi ses!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Storsan

Hej gumsan!! Frågade Beccaq idag om hon hade varit på spinning - men hon är en klok dam som hädanefter aktar sig NOGA! Däremot var hon lite orolig för dig?
*hahahha*
SÄG att du har tagit varningen till dig och INTE går på spinning mer!!
;o)
Stor kram så länge, och skriv gärna till Beccaq och lugna henne!
*S*

Postat av: beccaq

Jo det är sant som storsann säger, vi är oroliga...hehe... jasså ingen traktor? Det var väl synd, vi kanske kan ordna en om ni kommer å hälsar på oss i sommar. Men först var ju vi bjudna till er :o)

Kramis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback