Ensam hemma

I dag har jag varit ensam hemma i 2 timmar. Något jag aldrig är annars, men som uppskattas enormt mycket. Det är så skönt att ha hela huset för sig själv en stund och bara göra som jag vill.

Vad har jag gjort då....

Jag har bakat, 2 sorters bröd. Så nu är det fullt i frysens brödavdelning.

Jag har rensat garderoben - ORDENTLIGT!!! Verkligen ransakat mig själv och gjort mig av med mycket. (En del med prislappen kvar på.....men säg inget till min man!)

Sedan har jag legat på soffan och läst. Mysigt!!!!!

God lunch lagade jag också - köttfärs och baconsoppa med parmesan.

Och kvälles mat är förberedd - kycklingfilé med fetaost och Wasabi.

Små lopporna är med morfar på bio och mitt stora barn är med en kompis och provkör någon motorcykel eller cross eller vad det var (lägg märke till mitt enorma intresse).

Insett att det är fyra veckor och fyra kilo för mycket kvar till Thailand. Vad göra??? Motivation saknas....Hjälp!Men om jag kan få stå brevid de här damerna på alla foton, så kommer även jag att se smal ut....

Har förresten startat en ny diet på mitt jobb.
Eftersom jag ständigt misslyckas med att gå ned i vikt, så jobbar jag i stället på att göra mina kollegor feta!!! Bra tycker jag =)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Erika

Men hur gick det med lcf då?

Postat av: Sussilusen

4 kg!!! Det är ju skitlite kvar då. Hejja hejja. Det klarar du. Tyvärr kan du ju inte ta med dina arbetskamrater till utriket men din nya diet gillar jag skarpt. Ska prova den. Rensa i garderoben....är det det jag ska göra idag kanske???

Postat av: sandra

Hejhej , fin blogg du har , vad gör du ? :)

Postat av: BeccaQ

4kg är inget. Pöss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback