Uppdatering

Mitt bloggande har inte varit min första prioritet på sistone, så jag tänkte köra en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv. (Låter som om jag hade ett väldigt spännande liv.....?)


I går var vi i Vänersborg över dagen. Min systers man fyllde 40 år och deras dotter fyller 10 i dagarna. Egentligen skulle vi sovit kvar men stora loppan fick ÅTERIGEN feber som satte stopp för det. Trevligt kalas, god mat och alltid kul att träffa sin syster med familj.
I Vänersborg var det VÅR! Jösses, att två timmars bilfärd kan göra sådan skillnad. Det fanns ingen snö, alla gick i vårjacka och tennisskor. Gissa om jag blev avundsjuk. Jag vill bli av med snön NU!!!!


Vi hann en snabb sväng till Överby köpcentrum, och det blev en promenad/löpardress för mig + nya gåstavar.


Väl hemma blev det melodifestivalen. Ingen höjdare, men vi satt där och såg hela programmet.


Båda lopporna har som sagt lite feber fortfarande och jag får snart ett bryt på detta. Vi är inne på tredje veckan nu!!!!

När det gäller vår renovering så väntar vi just nu på möbler till badrummet. Handfat, spegel och hyllor. Sedan är det klart! Badkar och toalett är redan på plats, och barnen badar för fullt.

Tapeterna är nedrivna i lilla loppans rum. Tapeter till en fonvägg är beställda och målas ska det börjas med i kväll.  Hennes möbler är utspridda i hela huset, phu!!!!
När dessa projekt är färdiga, så blir det dags för lite förändring i vardagsrummet.

I övrigt så har jag läst ut både Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden. De har varit underbart bra. Nu ska jag ge mig i kast med den sista, Luftslottet som sprängdes.
En bra film har vi hunnit med på sistone också, Patrik 1,5. En mysig film som jag kan rekomendera och vill nån låna så finns den här.

Avslutningsvis vil jag hissa min kära mor. Hon är vår räddning när barnen är sjuka. Hon ställer alltid upp och hon tar sig an sina barnbarn på ett underbart sätt. Hon tar med dem på roliga utflykter och lopporna älskar henne.
Tack kära mamma för att du är så underbar!!!!!!


Ha det nu så bra!
Kram Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Annzingen

Visst är det underbart med vår...Snart kommer den väl hit med så vi slipper denna snö...

Jag håller på med boken Män som hatar kvinnor den är himla bra, måste läsa ut den så jag kan se filmen snart.

Vad gjorde vi utan våra mödrar; de är verkigen världa att hissas!!!

Krama Lopporna från mig o ge dem en riktig c-vitamin chock i form av kiwi o citrusfrukter (om de inte är alergiska mot det). Enligt forskningen så skulle det vara en myt men man vet aldrig.. Kramar

Postat av: Sussilusen

Undrar om man blir en sån mamma själv!! Det tror jag med tanke på att jag skämmer bort dem nu och varför sluta?? Hörde du vårfåglarna på din promenad idag? Det gjorde jag så det närmar sig.

Postat av: ErikaÖ

Kämpa på med febrar o dyl....

Våren är snart här nu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback