Sista semesterveckan!

Ja, då har vi inlett sista veckan av vår semester. Fast vi har ju semester kvar i år, då vi skall ha ledigt i stort sett hela december - Thailand here we come!!!! Skönt att ha något att se fram emot när vädret inte har varit det bästa under dessa veckor.

*****************************************************************************************************

Men nu packar vi bilen och beger oss till Vänersborg i några dagar. Skall hälsa på min syster med familj. Är vädergudarna med oss, så åker vi till kusten och badar en dag. Men, men - den väderguden vet jag inte vart han tagit vägen...

****************************************************************************************************

Men om det regnar i Vänersborg, så finns Överby = Shopping!!!!!! Så vi kommer ha trevligt vilket väder det än blir. Och lopporna ser fram emot att få träffa kusinerna!


I helgen var vi på en mycket trevlig fest. Tack granne E och hennes man! God mat, trevlig underhållning och gott sällskap. Helt rätt ingridienser för en lyckad fest!!! Tack!

På festen träffade jag också två bloggare som jag bara följt och lärt känna lite på nätet. Alltid kul att få ett riktigt ansikte. Det var Pillargontanten och granne E:s syster. Trevligt att träffas, och vi kommer säkert att ses igen!

Ha det gott allesammans!
//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Erika

Ha de gött...

Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Men gud vad härligt med thailand :)

Nu blev jag allt lite avundsjuk, haha! Inte illa med vänersborg heller, hoppas att ni får fint väder =)

Postat av: Pillargontanten

Kul att träffas, var det!Åhhh, jag vill också åka utomlands, skäms nästan för att säga det, men jag aldrig varit på en solsemester :/Jag funderar, Linda, en syster i Vänersborg? Är det en Malin? Systern alltså?

Bara funderar.... Du likande nån.

Postat av: Pillargontanten

Pettersson? Herregud Linda, va världen är liten.... Jag och Mailn gick i parrallell (felstavat?) klass på högstadiet, och hade en del kul ihop :O)

Hälsa henne från PunkLotta, då vet hon :O)

Kram på dig :O)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback