Jaha....

....då var det slut på semestern. På söndag kväll är det bara att ställa alarmet på väckarklockan igen då!


Men just nu känns det trots allt helt OK, med detta underbara väder som vi har. Jisses vad det har regnat denna semestern. I fem veckor har jag och lopporna varit hemma, mitt stora barn i fyra veckor. Och vi hade jättefint väder den första veckan, när vi var i Ystad. Sedan öppnade han däruppe kranarna. I bland vet man inte om man skall skratta eller gråta när det regnar, regnar, regnar och regnar. Flera dagar i sträck, utan uppehåll....

Periodvis blir det svårt att sysselsätta två små loppor när vädret är så blött. De är absolut inte de som gnäller för att vara ute i regn någon dag - men när det regnar för tredje eller fjärde veckan i rad, då tröttnar även de.
Nej nu kör vi ett race på ca 4 månader, sedan packar vi våra väskor och styr mot solen!
***************************************************************************************************************

Under semester har vi alltså varit i Ystad och i Vänersborg. Alla vänner vi skulle ha besökt och fikat hos, har vi fortfarande inte besökt.....
Sedan har vi shoppat (läs jag) och shoppat och shoppat. Fast det gör ju iallafall att man blir glad och lycklig en liten stund  0).

***************************************************************************************************************

I dag var jag på affären och köpte fet mat. Riktig grädde och 34% creme fraiche. Det var svårt och jag tvekade, men jag gjorde det. Där gäller det att programera om lilla hjärnan, som alltid fått lära sig att välja magert. Kan fortfarande inte förstå att man kan gå ned i vikt genom att äta detta. Men jag har gjort det i två dagar nu, och jösses vad mätt jag har varit trots att jag inte har ätit speciellt mycket. Har inte ens orkat äta det jag har tänkt att jag skall äta för att jag blivit så mätt. Och det är nytt för att vara mig!!!!

Nu ska jag unna mig ett glas rött, så här sista semesterdagen


Skål!
//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Pillargontanten

Lycka till med LCHF maten, det funkar ska du se :O)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback