Spark

Oj, vilken bra träning vi har kommit på jag och Sussilusen. Vi kör spark på isen, med ett barn på var spark. Har gjort detta två dagar i rad nu, och träningsverken känns lite överallt. Jösses vad vi slet, trots kylan så ångade det av oss.



"In Sweden we call it a kick..."

******************************************************************************************************************************

I övrigt har vi haft besök av Annzingen. En trevlig kväll med god mat och gott vin och roligt sällskap. Tack Sussilusen & Annzingen! Och vet ni vad - man ska ge sig när det är som bäst!!!!

I dag har min kära man jobbat och jag och lopporna fick besök av en mamma och hennes två grabbar. Kul att hinna med att umgås med lite vänner, som man har dåligt samvete för att man aldrig hinner med annars.

Nu är det endast en ledig dag kvar på en riktigt lång och härlig ledighetsperiod. Även om jag måste erkänna att det kan bli lite intensivt på olika sätt att helt plötsligt umgås med familjen 24 timmar om dygnet i mer än 20 dagar. Det är underbart men slitsamt!!! Nu ser vi alla fram mot en vardag med lite rutiner igen!

Ha det gott!!
//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sussilusen

Träningen är jättebra. Vi kör så länge det är hållbar!!!! is.

Även jag tackar för en trevlig kväll men vi gav oss inte riktigt i tid.

Det är nästan så jag tycker att det ska bli lite jobbig att börja jobba igen. Tänk vad fort man blir lat.

Postat av: Annzingen

Fin träning med spark, jag har hållit mig till skridskor, i dag tog vi en ny tur i blåsten, men det var skönt ändå, jag kommer att sakna ledigheten och friheten....

Tack för senast, tiden går såååå fort när man har kuul...

Postat av: ErikaÖ

Ni lärare får se fram emot sportlovet v 9....

Även jag är veckoledig då faktiskt.

Postat av: Sunlinda

Jag jobbar tyvärr inte som lärare och har därför inget sportlov. Inte heller påsklov, sommarlov eller jullov. jag har bara 5 veckors semester som alla andra.

Postat av: Annzingen

Skulle gärna se dig på jobbet igen, tänk på ledigheten... =)

Fast SPA och kurser på hotell är inte helt fel heller...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback