Vardag

Ja, då har jag arbetat i två dagar. Tuffast är att komma upp på morgonen. I övrigt är arbetet mycket lugnt. Jag är ensam, telefonen ringer inte, jag får ingen mail och alla våra patienter är nog på semester. Så jag pysslar i våra lokaler. Lokalerna består av häften kontor och hälften en förskolelokal, för de tillfällen vi har barngrupper inne  hos oss. Så jag ägnar dagarna åt materialvård. Och så promenerar jag istället för att ha lång rast.

****************************************************************************************************

I morgon skall lopporna med mig till jobbet. Då skall vi städa vår lekplats och ta hand om lekstugan och vårt cykel- och leksaksförråd. Det är verkligen en bra arbetsplats att ta med barnen till. Även om jag sitter på kontoret så försvinner de in i lekrummen och kan sysselsätta sig i timmar.

****************************************************************************************************

I dag har jag nätsurfat en del på eftermiddagen. Var inne och kollade på kläder att shoppa och på LCHF recept. Hittade massor av varje. Recepten tryckte jag ut och kläderna köpt jag...................................INTE. Det är sant, jag lovar. Undra om jag är sjuk??????
Men i morgon skall jag och lopporna en tur på stan. Stora loppan börjar skolan nu och ryggsäck, pennskrin och lite småplock skall inhandlas. Kommer ihåg själv, vad kul jag tyckte att det var att handla inför skolstart.

Kommer ni ihåg - bänkpapper och papper runt böckerna.

Granne E - har de bänkpapper på Sparnäs?Ha det gott!
//Sunlinda

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sussilusen

Nostalgin kommer över mig med en duns. Fasen vad spännande och viktigt det var. Börjar på tisdag o det känns helt ok faktiskt.

Postat av: Pillargontanten

Ja, jag har jobbat i två veckor redan, är inne på min tredje.... Lika lugnt hos oss, fast jag är inte ensam :O)

Skolstart, det är kul det!

Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Ja vad mysigt det var att handla till skolstarten =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback