Hemma igen!

Nu är vi hemma igen, efter att vi har firat en underbart vit jul med massor av snö, skidåkning, pulka, stjärtlapp, längdskidor och promenader. Vi har haft det så härligt och vädret har varit underbart.

Se hela bilden

Julafton var lugn och trevlig och tomten hittade även till vårt fjällhus. Barnen var lyckliga och allt var frid och fröjd.

Nu är vi hemma igen, i den grå vardagen utan snö.

I går var jag och maken till staden och köpte klinker mm till vårt badrum. Det börjar att ta form nu.
Sedan var det promenad med kära granne S, som också var här på ett glas vin på kvällen. Insåg när jag gick och lade mig att jag är inget vidare av en värdinna. Min kära granne och vän var här i nästan 4 timmar och på den tiden lyckades jag bjuda på 2 glas vin!!! Jag är ju ingen stor konsument när det gäller alkohol, men det är ju tragiskt att jag inte är bättre på att bjuda. Får trösta mig med att hon inte har ont i huvudet idag i allafall. Förlåt Sussilusen!!!
Nästa gång knaske du kan få tre glas.....(fniss)



I övrigt så är jag sur på min man.
Hela veckan i Branäs fick han sovmorgon och jag tassade upp med barnen och gjorde frukost till resten av stugan. Igår la jag mig ca 2 timmar efter honom. Vaknade efter 2 timmar av att hela sängen bestod av alldeles för många männsikor och jag flyttade mig snällt in till ett av barnens rum. Väcktes sedan klockan 6 av att den minsta loppan sovit färdigt och då sökte upp sin kära mor. Efter ytterliggare en timme var även den stora loppan vaken och tjatet om frukost började. Efter en timme mellan vakenhet och medvetslöshet så sa jag till lopporna att väcka sin far och säga till honom att göra frukost. Tror ni något händer????
När jag då går upp säger han bara - "Kan man aldrig få någon sovmorgon här eller?"

Undra vad jag skall göra för att få en sovmorgon? Får kanske vara nöjd med den jag hade för tre månader sedan. Då fick jag sova till 8.15 - det ni!!!!! Det kallar jag lyx. Det gäller ju att man inte blir bortskämd!
FAN - för sura och morgontrötta gubbar!!!



Kram från en trött Sunlinda - som får sova i ett annat liv!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sussilusen

Du erbjöd mig mer att dricka, kommer du inte ihåg det, och jag har aldrig suttit still så länge med ett (tre blev det faktiskt) glas vin och haft så trevligt. Tack för ett mycket trevlig och inspirerande kväll. För övrigt är värken i nacken nästan borta helt.

Hur ska vi lösa det här med din man då? Det kanske är du som ska låna växthuset, då får du sovmorgon (för alltid är jag rädd). Jag har ingen annan lösning tyvärr. Jag kan bara trösta dig med att om några år kommer du att tjata på att ungarna ska gå upp före kl 13.00.

Postat av: Tanten

Tanten försöker kommentera igen... å tycker att du ska hälsa gubben att det beteendet uppskattas inte alls...



Kramis

Postat av: Susanne

Du får gå och ta honom i örat tanten.

Snygg bakgrund. Det är nästan så man får sommarkänslor.

Vilken tid ska vi säga till Annzingen?

Postat av: ErikaÖ

Öronproppar?

Postat av: Sunlinda

Tror tyvärr inte att barnen slutar att väcka mig för att jag har öronproppar, annars var det ett bra förslag.

Förstår inte varför de aldrig väcker sin far?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback